luni, 26 martie 2012

5 MOTIVE PENTRU CARE AI ALEGE SERVICIILE COSMETICE LA MONIK STYLE

1-TELEFONUL NOSTRU E DESCHIS INTOTDEAUNA SI SUNTEM MEREU BINEDISPUSE!

2-POTI SA OBTII INTOTDEAUNA PROGRAMARE LA ORA DORITA ,DACA SUNI DIN TIMP!

3-DACA PROGRAMAREA E FACUTA CU CATEVA ZILE INAINTE VEI PRIMI UN SMS DE ADUCERE AMINTE!

4-ESTI INTOTDEAUNA PRIMITA CU UN ZAMBET, O BOMBOANA, O CAFEA SI ITI STAM LA DISPOZITIE PENTRU SFATURI SI INTREBARI!

5-NE STRADUIM CU SERIOZITATE CA REZULTATELE SA FIE PE MASURA ASTEPTARILOR TALE PENTRU CA ORICE RECOMANDARE DIN PARTEA TA,CONTEAZA!

LILIANA LUNGU-COSMETICA SI MACHIAJ

SPECIALIZARE IN CORECTARE SI FINISAREA SPRANCENELOR

0727619354



joi, 22 martie 2012

DE CE E IMPORTANTA O CURATARE PE TEN?

Curatarea pe ten este o procedura cosmetica recomandata lunar sau trimestrial in functie de tipul de ten, prin care se inlatura toate impuritatile,puncte negre si excesul  de sebum la nivelul epidermei.Desi la indemana oriciu, multe persoane considera ca nu au nevoie de ea,ajungand la cosmetica dupa ce sebumul acumulat in pori  se infecteaza,  la care se adauga si o igiena necorespunzatoare din toate acestea rezultand o acnee provocata.Porii fiind imbacsiti cu sebum, pielea nu mai poate respira, epiderma nu se mai oxigeneaza,acestia coc si se infecteaza  in cele din urma.
Procedura in sine consta in demachirea si tonifierea fetei, evalurea stari de sanatate,efectuarea unui gomaj pentru indepartarea stratului de celule moarte ,expunerea la aburi ionizati pentru deschiderea porilor.
Extractia se face in 3 feluri,cu feshe sterile pentru comedoanele de suprafata,cu un instrument special de comedoane pentru cele de profunzime, si sedinta de vaccum pentru eliberarea porilor de eventualele resturi.
 Odata terminata extractia, pielea va fi rosie in partile mai afectate de acea se pune un produs calmant si desinfectant peste care se efectueaza o sedinta cu electrodermul, aparat  ce inchide pori si desinfecteaza.
Pasul urmator il constituie masca de oxigen ce racoreste,masca, ce contine mici particule ce se sparg si elibereaza oxigen pentru purificare si hidratare.
Ultima parte o constituie crema finala ce echilibreaza ph-ul tenului ,urmata de o crema cu pigment colorant, un inlocuitor de fond de ten pentru a proteja pielea si a nu iesi rosie din salon
Este recomandat ca 2 ore dupa o curatare pe ten sa evitati sa va expuneti in vant, in locuri cu praf, fum, si nu va spalati pe cap( sampoanele contin agenti degresanti care pot irita pielea sensibila de dupa tratament).Ai facut o curatare pe ten? Spune-ne daca ai simtit diferenta.
Liliana Lungu
0727619354
Salon-Monik Style
Constanta

5 MOTIVE PENTRU O CURATARE PE TEN

Curatarea pe ten este o procedura necesara fiecaruia prin care se indeparteaza tot bagajul de impuritati, sebum, puncte negre,care hidrateaza si ofera tenului o ingrijire  completa.
Cu toate ca multe persoane o neglijeza in ideea ca "pot si singura",in cele ce urmeaza va voi spune ce anume implica o curatare pe ten,precum si 5 motive pentru care ar trebui sa va ganditi tenul este cea mai importanta parte a corpului ce nu trebuie neglijata sub nici o forma.
Etape:
Demachiere, tonifiere cu vibromasaj
Diagnisticarea tipului de ten si evaluarea stari de sanatate
Gommage pentru indepartarea stratului de celule moarte
Expunere la aburi ionizati pentru deschiderea porilor
Extractie cu feshe steril si dispozitiv comedoane
Sedinta vaccum
Aplicare produs de dezinfectie
Sedinta electroderm pentru inchiderea porilor si cicatrizare
Masca cu oxigen de purificare
Crema final pentru reglarea ph-ului
5 MOTIVE PENTRU O CURATARE TEN,
-Tenul trebuie curatat regulat pentru a indepata impuritatile si a da voie pieli sa respire
-Sebumul acumulat in pori in exces axifiaza pielea, epiderma nu respira iar in cele din urma sebumul se infecteaza ajungand la accnea provocata(acnee datorata neingrijiri)
-Fata fiind curatata, pori eliberati de sebum, tenul este mai luminos, absoarbe mai bine crema si ramane hidratat timp mai indelungat
-Oricat de mult ne-am stradui acasa nu vom putea avea niciodata aceleasi rezultate ca la cosmetica fiindca nu beneficiem de aceleasi cunostinte si aparatura.
-O curatare pe ten efectuata corect nu lasa semne sau urme,este normal ca tenul sa fie un pic rosu doua ore dupa tratament , nu mai mult.
Liliana Lungu
Cosmeticiana-Monik Style-Constanta
0727619354

miercuri, 14 martie 2012

CE TREBUIE STIUT DESPRE GENELE FALSE INDIVIDUALE

Pentru ca o privire seducatoare nu implica numai ochii frumosi , ci si gene unduitoare ca aripile unui fluture,si pentru ca natura uneori nu a mai avut rezerve si pentru ele , de ce sa nu venim in ajutor cu un mic truc?
Genele individuale sunt perfecte pentru persoanele care au nevoie si isi doresc sa fie senzuale chiar si fara machiaj,pentru ca va jur, nu mai e nevoie.
Si daca procedura in sine, va sperie sau va face sa aveti indoieli,dupa 3 ani de montat sute de gene,va spun care e parte buna si mai putin buna
MOTIVE PRO
-montarea dureaza 20 minute
-adezivi sunt speciali creati pentru ochii , deci non alergici(totusi nu le recomand celor cu afectiuni, operatii)
-poti sa le intorci cu clestisoruL
-poti sa le dai cu rimel
-te poti machia fara probleme
-rezista intre 3-4 saptamani
-intretinerea la 2 saptamani este de obicei gratuita(depinde de salon) si dureaza 10 min si consta in suplimentare de silicon, adaugare de gene suplimentare
-scoaterea este foarte simpla,pe ele se adauga un dizolvat(non alergic) care topeste adezivul iar genele false cad,neafectandu-le pe cele naturale
-efectul e maxim
MOTIVE CONTRA
-necesita putina  atentie
-nu poti sa te freci la ochi dimineata
-daca folosesti tus sau contur e indicat sa-l demachiezi cu betisoare de urechi
-demachiantul nu trebuie sa ajunga pe gene sau la baza lor ca le imbacseste
-fereste-te sa le uzi foarte des ca se ciufulesc si ar trebui sa ai rabdare sa le ordonezi cu o periuta
-nu le poti scoate singura
Ai avut astfel de gene? Care e parerea ta?


5 LUCRURI DE STIUT DESPRE TENUL GRAS

Fiind un ten des intalnit si mai ales cu probleme care tot timpul luceste, se incarca, formeaza comedoane,mai ales la barbati,aceasta categorii neglijandu-l si ignorand total aceste probleme( toata admiratia pentru cei ce constientizeaza ca au nevoie de o curatare de ten) acest tip de ten are nevoie de o rutina, de lucruri "must do",si nu am sa ma aventurez in termeni sofisticati si sfaturi dermato ci pe scurt cum ar trebui sa fie rutina unui astfel de ten
1-Incepe ziua cu un gel spumant de fata (pentru ten gras)+ lotiune tonica,eventual fluid hidratant
Pe timpul nopti stand cu fata pe perna, pielea incalzindu-se , glandele seboreice sunt stimulate
2-Pe timpul zilei nu pune mana pe fata,valabil si pentru par, nu faci decat sa-l ingrasi mai repede,fereste-te de farduri, cremoase(blush,fard)foloseste fond ten fluid
3-O data pe saptamana fa un gomaj,asta inseamna sa inlaturi stratul de celule moarte la nivelul fetei,asta se poate face fie cu un produs specific tenului fie cu ce e in bucatarie(zahar+miere; zat cafea+albus ou;malai+smantana)
4-Fa-ti timp o data pe luna pentru o curatare pe ten la cosmetica,daca porii tai sunt curatati de sebum in profunzima, pielea poate sa respire,sebumul imbacseste,sufoca!
5 -Nu te culca fara rutina de seara, chiar daca ai venit la 3 din club,maine va trebui sa iesi din nou deci, sa nu arati zombi.Demachiaza tot  aplica lotiune tonica eventual un ser de reducere a sebumului
Pare greu? Mai gandeste-te,un machiaj dureaza de 4 ori mai mult decat demachiantul, si totusi stam 2 ore in oglinda fara sa ne plangem!

Liliana Lungu
contact-0727619354

joi, 8 martie 2012

CORECTAREA SI STILIZAREA SPRANCENELOR





De multe ori intalnesc situatii ca cea de fata, cand clienta are sprancenele  incorect pensate uneori chiar dezastruoase.In aceste situatii masurarea simetriei fetei are o importanta majora pentru a crea o spranceana finisata dar in acelasi timp naturala in perfecta armonie cu trasaturile fetei.Dupa ce am efectuat masurarea simetriei fetei cu un aparat digital de precizie am aplicat un sablon pentru a reusi sa ajung la forma finala.procedura necesita o mare atentie,delicatete dar consider ca merita toata munca pentru un astfel de rezultat.Sper doar dint toata inima sa intalnesc din ce in ce mai putine situatii de acest gen.Ai prietene ale caror sprancene ii inaspreau toate trasaturile?Vorbestele despre importanta sprancenelor!
Liliana Lungu-specialist in corectarea si stilizarea sprancenelor- Constanta
contact-0727619354

duminică, 4 martie 2012

PENSAT CU ATA

Veche metoda a orientului,pensatul cu ata dateaza din vremea cand nimeni nu inventase penseta iar,astazi se refera in special persoanelor cu piele sensibila,insa putine mai stiu aceasta metoda(in special turcoaicele).Pensatul cu ata este o metoda pe cat de eficienta pe atat de simpla de a indeparta parul nedorit.In salonul nostru o folosim deseori pentru a epila mustata fara a inrosi pielea si a pleca din salon iritata.E o experienta care merita incercata!Ai incercat deja? Cum ti s-a parut?
contact-Liliana Lungu-0727619354

sâmbătă, 3 martie 2012

INTALNIREA MEA CU ANASTASIA SOARE

Cu aproape 4 ani in urma lucram intr-un salon din Constanta in care propietara salonului era prietena apropiata a Anastasiei.In copilarie bunici lor locuiau in imediata apropiere, ele fiind nedespartite in jocurile copilariei.Ca invitata a salonului am avut onoarea de a o cunoaste pe celebra Anastasia Soare, o femeie remarcabila, sociabila si neatinsa de sindromul"fitelor".De aproape 20 de ani stabilita in Los Angeles,cu 74 de saloane in toata lumea ,vorbea atat romaneste cat si macedoneste fara accent american, fara a stranba din nas si de a-si da aere de vedeta.Consider ca suntem privilegiate ca putem beneficia de produsele ei, din cele doua saloane din Bucuresti, iar noua, cosmeticienelor, ne este de un real ajutor sabloanele si metoda ei de a stiliza si corecta in functie de trasaturile fetei,marimea ochiilor.De aceea in salonul nostru Monik Style din Constanta aplic zilnic aceasta metoda si de 10 ani nu a dat gres niciodata.
contact-Liliana Lungu-0727619354


DESPRE MINE

Sunt LilianaLungu,cosmeticiana si make-up artist, specializata in stilizarea si corectarea sprancenelor,avand oportunitatea de a o cunoaste si a lucra dupa metoda Anastasiei Soare.Am o experienta de 10 ani, lucrez intr-un salon dinConstata. Pasiunea mea pentru machiaj si cosmetica m-a apropiat intotdeauna de sufletul clientelor, acestea devenind in timp prietene. Si ce meserie poate fi mai frumoasa decat sa infrumusetezi o mireasa, sa impartasesti cu ea emotiile acelei zile, iar cand privesti inapoi sa poti spune "Da, a fost superba, pentru ca si eu am pus un strop de suflet". Aceasta sunt eu, Lili, cosmeticiana si make-up artist.